Logo Marketing Lynq

Marketing en sales strategie lezingen & webinars

Als growth hacking spreker combineer ik gedragspsychologie met marketing/sales technieken. Met stevig onderbouwde anekdotes vertel ik in duidelijke en begrijpbare taal hoe je een marketingstrategie kan opbouwen, het grows proces werkt, hoe je het kan implementeren en wat het teweeg brengt bij het individu.

Ik laat met deze combinatie het individu, het team en zelfs de organisatie nadenken over hun eigen handelen en geef duidelijke handvatten om aan de slag te gaan.

Ik houd van tempo in de presentaties en trainingen. Dit in zowel de presentatie als in de energie die ik geef. Ik houd mijn presentaties speels en interactieve waarin ik het Growth Hacking proces behandel, anekdotes ter verduidelijking geef en het individu aan het werk zet om de eerste stappen te zetten.

Ik spreek over diverse onderwerpen, waaronder het opzetten van een GROWS framework, gedragspsychologie achter marketing en sales en het opzetten van een customer journey en sales funnel.

Mijn geheim? Een mix van growth hacking, digital marketing en ervaring

Een rode lijn heb je nodig als ondernemer om van af te kunnen wijken. Als je geen rode lijn hebt, dan kan je dat ook, echter weet je niet waar je naartoe terug kan keren. 

De rode lijn is de strategie. Deze ontwikkel ik aan de hand van diverse processen die ik in mijn loopbaan heb geleerd en ontwikkeld. Van frameworks uit de growth hacking, digital marketing maar ook black belt en scrum.

Als bedrijf met een strategie heb je de mogelijkheid om aan experiment based marketing en sales te doen. 

Experiment based marketing en sales houd in dat je door middel van experimenten gaat testen wat de markt vraagt om jouw product/dienst te verkopen. 

Speakers Academy

Als professioneel spreker kun je mij inschakelen voor jouw volgende event of bedrijfstraining.

Ik ben aangesloten bij Speakers Academy. Een professioneel bedrijf met meerdere sprekers op verschillende gebieden.

Neem een kijkje bij mijn profiel op Speakers Academy en vraag meer informatie aan om mij in te schakelen. 

Alle lezingen en workshops worden afgestemd op de organisatie. Dit betekend een uitgebreid kennismakingsgesprek, voorbereiding en praktijk/bedrijf gerelateerde voorbeelden in de lezing/workshop.

Speakers academy

Ik spreek over de volgende onderwerpen

Opzetten van een GROWS framework voor meer groei in de organisatie

Making better desicions faster

Concentreren op de plek waar je de meeste en grootste impact kan hebben. Met een 7 stappen framework zorg je ervoor dat je direct invloed kan uitoefenen op de bottleneck in jouw organisatie.

Ontwikkelen van een groei mindset

Energy flows where attention goes

Hoe ontwikkel je een samenwerking tussen teams en afdelingen om een directe groei te realiseren. Maak kennis met diverse leiderschapsstijlen, horizontale samenwerkingen en gedragspsychologie principes die direct impact hebben op invloed en uitkomst.

De gedragspsychologie achter sales en marketing, haal meer uit je sales en marketing

If you want to influence someone, you need to know what already influences them

Beïnvloed technieken die goede sales en marketingmedewerkers waarschijnlijk al gebruiken. Het bewust worden van deze principes maakt een team ongekend sterk.

Funnelhacking en de klantreis

Hack you way to growth

Het visualiseren van de complete klantreis, zowel online als offline, zorgt interessante inzichten. Inzichten die je kan gebruiken om bottlenecks en groeikansen te ontdekken. Ontdek de geheimen achter een customer journey en een customer flow.

Wat kun je van mij verwachten?

Als growth hacking spreker combineer ik gedragspsychologie met marketing/sales technieken. Met stevig onderbouwde anekdotes vertel ik in duidelijke en begrijpbare taal hoe het grows proces werkt, hoe je het kan implementeren en wat het teweeg brengt bij het individu.

Ik laat met deze combinatie het individu, het team en zelfs de organisatie nadenken over hun eigen handelen en geef duidelijke handvatten om aan de slag te gaan.

Ik houd van tempo in de presentaties en trainingen. Dit in zowel de presentatie als in de energie die ik geef. Ik houd mijn presentaties speels en interactieve waarin ik het Growth Hacking proces behandel, anekdotes ter verduidelijking geef en het individu aan het werk zet om de eerste stappen te zetten.

Marketing Lynq

Is een bedrijf van mij, Jan Willem den Hollander. Ik richt me op de B2B bedrijven en help hen bij het opzetten van een marketing- en business strategie. Ik combineer hierbij mijn kennis uit diverse disciplines waaronder growth hacking, digital marketing en de gedragspsychologie. 

Plan gewoon een meeting in, dan kunnen we kennismaken met elkaar. Dat kan hier.

Contactgegevens

Je vindt MarketingLynq bij de KvK onder nummer 62432168 onder de naam Think Different media. 

Kerkwoerthe 16
8341 PP, Steenwijkerwold

(Binnenkort zit ik in Papendrecht)

Je mag me altijd bellen of WhatsAppen ook: